субота, 16. јануар 2016.

Twisted Tales - We Shall Be Heard

Piše: Antonio J.

Kuršumlijski trešeri "Twisted Tales" su svoj album prvenac pod nazivom "We Shall Be Heard" objavili 2012. godine za "Miner Recordings". Ovo izdanje bih mogao da preporučim svakome ko voli dobar deathrash metal u kome se može čuti i melodeath, a koji je kamen temeljac njihove muzike. Odličan "harsh" vokal, veoma dobra produkcija, ne previše ispolirana i trešerski prljava na trenutke. Sa gitarske strane album je na najvišem mogućem nivou (odlični aranžmani, kao i sama konstrukcija pesama).

Ritam sekcija? Pa, tu je - razbija. Bubnjevi daleko od generičnosti i non-stop "kec" zakucavanja ili "mučenja" duple bas pedale, što znači da im je posvećena velika pažnja i prilikom komponovanja i prilikom sviranja / snimanja. Bas je jak, glasan, ne preterano van svoje primarne funkcije da podrži ostale instrumente, ali ima svojih momenata, kao na primer na samom uvodu u album.

Krajnja ocena: 8/10, a kao favorite bih izdvojio: "Troops of Twisted", "Gods of Decay", "The Day I'll Meet My Death", "Being Supreme", "Total Tyranny" i "Four Tunes of War".