четвртак, 14. јануар 2016.

Cyber Hate - Beyond Human

Piše: Antonio J.

Ako volite "Sybreed" i ako vam je teško pao njihov prestanak rada, ne tugujte više: zadarski "Cyber Hate" je tu da spasi dan. Ovaj industrial metal bend udara s neba pa u rebra svojim industrial zvukom koji krasi odlična produkcija, "catchy" ritmovi i melodije, odličan harsh vodeći vokal, klavijature koje stvaraju odličnu atmosferu i ne potiskuju ostale instrumente. Ima dosta kul rifova, mada ćete za neke od njih reći da ste ih u nekom obliku već negde čuli, ali ovde to samo pomaže bendu da se probije u moru bendova koji svakodnevno nastaju.
Bubnjevi odlično rade ono što treba da rade i zajedno sa basom (koji je mogao biti malo glasniji) daju odličan akcenat na ritam sekciju.

Bend je bio vredan, te je objavio i nekoliko spotova, time pokazujući da su se zaista ozbiljno prihvatili posla. Ceo album možete preslušati na "Jutjub" kanalu "Balkan Metal Promotions-a", mada bi najbolje bilo da se iscimate, nađete link i skinete ga u celosti. Što se mene tiče, ja sam "Beyond Human" već prebacio na fon.